Leif Sylvester har udviklet fem skulpturer. Disse er blevet genskabt ved udarbejdelse af en speciel form og herefter støbt i 97 versioner. Disse er efterfølgende håndmalet efter originalen og nummereret individuelt af Leif Sylvester. Ægtheden af hver skulptur er dokumenteret med et certifikat underskrevet af Leif Sylvester.

De er alle udført individuelt i hånden. Så selv om de ser ens ud, er der ikke to der er det. Skulpturerne er udført i et specielt og nyt materiale (for Danmark), nemlig polyester resin hvortil der er tilsat 40% tør ”ovn sand” (kiln sand) samt farve pigment. Denne specielle kombination genskaber den naturlige vægt og fylde fra en lerskulptur, men giver den endvidere en lang større styrke og tæt overflade (kan rengøres med en våd klud). Der bruges mat vandbaseret emulsionsmaling og hvor nødvendigt en blank lak. Herved genskabes de originale blanke farver og skulpturen sikres en lang levetid.

Sammen med hver skulptur har Leif Sylvester signeret et af sine vers fra bogen ”Mig og de andre” fra 2011. Skulpturerne leveres i en speciel og eksklusiv træ emballage

SKULPTUR: HOVEDPERSON

SKULPTUR: MARMELADEMUND

SKULPTUR: GRINENDE DRENG

SKULPTUR: BOLSJEHOVED

DEN KLOGE DRENG